Svenska poddar om transport och logistik

Det råder ingen brist på information om transport och logistik, den saken är klar. På Spotify finns en över 135 poddar som enbart handlar om transport och logistik, varav några är på svenska.
Det finns även många andra poddar som inte enbart handlar om transport och logistik, men som tar upp ämnet i enskilda avsnitt.

Några svenska poddar om transport och logistik

Logistikpodden

Per Olof Arnäs och Nina Modig utforskar logisitk med några av eldsjälarna inom branschen. Avsnitten handlar om allt som kan tänkas rummas inom logistik, transport och supply chain management. Avsnitten är av varierande längd – från dryga kvarten upp till en timme

Spotify

Logistiksnack

Logistiksnack drivs av Håkan Hammar och Stefan Lindau. De har en ganska intressant vinkling på sina avsnitt då de flesta av dem handlar om hur teknik och digitalisering påverkar logisitken.

Spotify

Logistik överallt

Tea Grbic och Åsa Leander driver podden ”Logistik överallt”. Nu är det visserligen ett tag sedan ett nytt avsnitt lades upp, men de som ligger där är fortfarande intressanta och inspirerande.

Spotify

Logistik och supply chain

Det här är en podd som drivs av postnord. Vi är dock lite osäkre om denna fortfarande lever, för det var ett tag sedan ett nytt avsnitt lades upp.

Spotify

Ekonompodden

Att transport och logistik har en stor inverkan på företagets lönsamhet är knappast någon överraskning. I avsnitt 43 av ekonompodden talar man om ämnet ”Att arbeta med logistik och supply chain management”

Spotify

Influerarande lastbilschaufför på YouTube

Svenska Angelica Larsson är lite av ett fenomen på YouTube för något så ”enkelt” som att hon är en kvinnlig lastbilschaufför. Med över 344 000 följare på sin kanal lär hon vara en av de större ”influencerna” inom branschen.

Youtube

Vi optimerar frakt och logistik

Fraktus är specialist på att optimera frakter och logistik. Vi tillför nya perspektiv och smarta lösningar. Fraktus är en personlig logistikpartner som erbjuder prisvärda frakter och en enklare administration av alla transporter. Med ett modernt bokningssystem och tillgång till flera kostnadseffektiva transportalternativ, både inrikes och utrikes, så blir våra kunder mer konkurrenskraftiga och miljömedvetna.

Vi ser till att kundens logistiksituation blir analyserad och vi
tar fram flexibla logistiklösningar som löser det befintliga transportbehovet såväl som kommande behov. Rätt transport för varje uppdrag medför hållbarhet. Det gäller vägtransporter, flygtransporter, sjötransporter och ågtransporter. Allt från dokument till full lastbil eller container. Express eller ekonomi.
Vi hjälper företag att ta bra beslut inom frakt och logistik.

Vanliga frågor & svar

Kan vem som helst bli kund till Fraktus?
Hur blir mitt företag kund hos Fraktus?
Vilka godstyper jobbar Fraktus med?
Vilka transportsätt jobbar Fraktus med?
Jobbar Fraktus bara med inrikestransporter?
Vem ska jag ringa när jag har en fråga om en sändning?
När är Fraktus kundservice tillgänglig?
Hur kontaktar jag Fraktus på bästa sätt?