“Tillsammans gör vi logistik till en nyckel för nya affärer“
Mattias Nordlöf, Grundare och ägare Fraktus

Om Fraktus

FRAKTUS ÄR SPECIALIST PÅ ATT OPTIMERA FRAKTER OCH LOGISTIK. VI TILLFÖR NYA PERSPEKTIV OCH SMARTA LÖSNINGAR.

Fraktus är en personlig logistikpartner som erbjuder prisvärda frakter och en enklare administration av alla transporter. Med ett modernt bokningssystem och tillgång till flera kostnadseffektiva transportalternativ, både inrikes och utrikes, så blir våra kunder mer konkurrenskraftiga och miljömedvetna.

Vi ser till att kundens logistiksituation blir analyserad och vi tar fram flexibla logistik-
lösningar som löser det befintliga transportbehovet såväl som kommande behov.
Rätt transportbolag för varje uppdrag medför hållbarhet. Det gäller vägtransporter, flygtransporter, sjötransporter och tågtransporter. Allt från dokument till full lastbil eller container. Express eller ekonomi. Vi hjälper företag att ta bra beslut inom frakt och logistik.

Våra lösningar optimerar den direkta transportkostnaden utifrån de parametrar som är viktiga för varje kund och vi ser till att bokning, uppföljning och fakturahantering blir enkel och förutsägbar. Våra kunder får kontroll på gods, transporter, transportbolag och totalkostnaden för logistik.

Vi tillför logistikkompetens till våra kunder och smartare logistik medför tillväxt och ökad lönsamhet.

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›