Skicka paket inom Sverige

När du skickar paket inom Sverige är det viktigt att tänka på skyddsförpackningar, mått, vikt och dimensioner för att säkerställa att paketet kommer fram på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. Vid inrikes frakt finns har du flera olika fraktalternativ och med Fraktus fraktkalkylator kan du fraktalternativ baserat på postnummer, vikt och mått samt miljöpåverkan.

Prata bättre frakt med oss

Skicka paket inom Sverige

När du ska skicka paket inrikes finns det flera saker att tänka på för att säkerställa att paketet kommer fram säkert och till en rimlig kostnad. Ett skyddande emballage är naturligtvis viktigt för att skydda innehållet under transporten. Det är också viktigt att ta hänsyn till mått, vikt och dimensioner, eftersom detta kan påverka vilka frakttjänster som är lämpliga för ditt paket och vilka tilläggsavgifter som kan tillkomma. För att skicka paket på ett kostnadseffektivt sätt är det viktigt att hålla sig inom vissa begränsningar och att anpassa fraktvalet efter mottagarens behov och förväntningar.

Om mottagaren är en privatperson kan leverans till ett utlämningsställe ofta vara ett prisvärt alternativ. Fraktus Fraktkalkylator kan hjälpa dig att hitta aktuella fraktalternativ för paket inom Sverige. Genom att ange postnummer, vikt och dimensioner kan du enkelt jämföra priser från olika fraktbolag och hitta det mest kostnadseffektiva alternativet. Du kan även använda Fraktus Fraktkalkylator för att jämföra miljöpåverkan från olika fraktalternativ och välja en mer hållbar lösning.

Kontakta oss på Fraktus om du vill ha hjälp med att skicka paket inrikes på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi kan hjälpa dig att hitta de bästa fraktalternativen för dina behov och se till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.

Skicka paket utomlands

Att skicka paket utomlands kan vara en svår uppgift, men med hjälp av Fraktus fraktkalkylator är det enklare att hitta kostnadseffektiva och hållbara fraktalternativ.

Oavsett om du behöver skicka ett paket inom EU eller längre bort kan vår kalkylator hjälpa dig att jämföra priser från olika företag och se till att ditt paket når sin destination säkert och i tid.

Skicka paket utomlands

Hållbara transporter

Att välja rätt transportsätt är viktigt för att minska miljöpåverkan från frakt och logistik. Trots att tågtransporter generellt sett är mest miljövänliga väljer man ibland andra transportsätt som väg- eller flygtransporter av olika skäl. Valet av fordon och bränslen kan också påverka miljöpåverkan.

Fraktus arbetar med transportbolag som satsar på hållbara lösningar och vi klimatkompenserar för all transport som utförs via oss.

Hållbara transporter

Vi optimerar frakt och logistik

Fraktus är specialist på att optimera frakter och logistik. Vi tillför nya perspektiv och smarta lösningar. Fraktus är en personlig logistikpartner som erbjuder prisvärda frakter och en enklare administration av alla transporter. Med ett modernt bokningssystem och tillgång till flera kostnadseffektiva transportalternativ, både inrikes och utrikes, så blir våra kunder mer konkurrenskraftiga och miljömedvetna.

Vi ser till att kundens logistiksituation blir analyserad och vi
tar fram flexibla logistiklösningar som löser det befintliga transportbehovet såväl som kommande behov. Rätt transport för varje uppdrag medför hållbarhet. Det gäller vägtransporter, flygtransporter, sjötransporter och tågtransporter. Allt från dokument till hel lastbil eller container. Express eller ekonomi.
Vi hjälper företag att ta bra beslut inom frakt och logistik.