Fraktupphandling

Effektivisera din transportupphandling med vår hjälp. Vi hjälper till med analys, implementering, drift och ständiga förbättringar.

Vi hjälper till att analysera ert samlade behov av transporter och vi samordnar transportuppköp för alla våra kunder, vilket gör att volymerna är stora och växer hela tiden. Vi är både logistikkonsult och löpande logistikresurs.

Vårt egentliga uppdrag börjar dock oftast när en ”vanlig” upphandling är slut. Vi är en långsiktig partner när det gäller alla typer av transporter och vi erbjuder en enkel och flexibel bokningsmiljö och en kontinuerlig utvärdering. Med en bra administration (TA) minimeras även de indirekta kostnaderna, en stor och ibland bortglömd kostnad.

De flesta transportupphandlingarna sker med några års mellanrum men vi på Fraktus jobbar kontinuerligt med att analysera våra kunders behov och att ta fram förslag på nya ännu bättre lösningar.

Efter ett stort antal transportupphandlingar har vi samlat bred kunskap kring hur framgångsrika samarbeten kan formas.

  • Datumformat: DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›