Systemstöd

VÅRA KUNDER HAR ALL INFORMATION PÅ ETT STÄLLE. DET BLIR ENKLARE SÅ.

Våra kunder kan boka alla transporter i ett och samma bokningssystem. Alla fraktdokument och all uppföljning på en plats. Automatisk avisering till mottagaren. En samlingsfaktura för alla transporter. På så vis sparar man både tid och pengar. Enkel och effektiv transportadministration.

Att boka transporter via telefon och mail leder ofta till problem. Vilken adress var det som kommunicerades senast? Hur många kollin var det som bokades? Var är fraktdokumenten? Vem skulle hämta pallarna? Frågorna kan vara många och personberoendet är stort.

När systembokningar innehåller rätt information så är det lättare att upprepa det som fungerar och alla parter har tillgång till samma data. Transportadministration är viktigt och många personer kan förenkla sin vardag med rätt verktyg. När man har bra koll på de befintliga transporterna finns tid för att diskutera nya kunder, nya destinationer och nya affärer.

Vi har även många olika lösningar för e-handel. Integration med affärssystem eller webshop för snabbare och enklare hantering. Olika leveransätt till företag eller privatpersoner för att tillfredsställa så många slutkunder som möjligt. Direktleverans eller till närmaste utlämningsställe. Avisering och leveransbesked.

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›