Övrigt

Transportavtal

Vi har stora ramavtal med både stora internationella transportbolag och små nischade specialister. Totalt har vi över 100st transportavtal med över 30st olika transportbolag. Vi har hundratals återkommande kunder med både stora och små volymer. Med oss så behöver du inga egna transportavtal. Vi ser över våra transportavtal löpande och vi utvärderar våra samarbetspartner för att säkerställa kvaliteten. Om du har ett helt nytt behov så ser vi över och underhåller det också.

Bra transportavtal förtjänar man inte bara genom att ha stora volymer. Transportbolagen vill ha de transporter de behöver för att optimera sin trafik. Bokningar ska vara kompletta och kunna hanteras i systemmässigt. Gods ska vara färdigt vid lastning. Mottagaren ska har rätt förutsättningar och förväntningar. Någon ska svara om det dyker upp oförutsedda frågor.

Att underhålla transportavtal och ha kontakt med transportbolag blir snabbt en heltidssyssla. Det är därför Fraktus kan hjälpa dig. Ring 08-515 143 10 så hjälper vi till!

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›