Övrigt

Internationella transporter

Vi jobbar med både inrikestransporter och internationella transporter. Vägtransporter, flygtransporter, sjötransporter och intermodala transporter. Allt kan bokas i ett och samma system och du får en samlingsfaktura.

Om du har enstaka transportbehov kan vi erbjuda olika engångsalternativ och om du har återkommande transportflöden kan vi hjälpa till med kostnadsfri behovsanalys och vi kan ta fram olika fasta transportlösningar.

När det gäller internationella transporter är alternativen många och det är många saker som kan särskilja dem, bl a upphämtningskapacitet, upphämtningstider, avgångar, transittider, lossningsalternativ.

Om du behöver flygtransporter så finns det transporter med både fraktplan och kommersiella flygplan. Priserna kan variera stort med tanke på exempelvis vikt, volym, höjd på gods och tid till avgång.

Kontakta Fraktus på 08-515 143 10 för att få hjälp med internationella transporter!

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›