Övrigt

Emballage

Bra emballage är starten på varje lyckad transport. Det är viktigt att skydda gods med ordentliga kartonger eller annat material som kan stå emot stötar och annat. Tungt och/eller känsligt gods ska dessutom stå på pall för att undvika skador och underlätta hantering vid lastning, terminalhantering och lossning.

Man måste också ha respekt för andras gods och inte ha utstickande/överhängande gods eller annat som kan skada andras gods eller personal som handskas med godset. Vid samlastning så har alla ett gemensamt ansvar att minimera risken för skador på lasten.

Tänk på att emballaget är det första som mottagaren ser och det upplevs som kvalitet om man skyddar sitt gods med bra emballage.

Vi hjälper gärna till med rådgivning om emballage och vi samarbetar med förpackningsföretag. Billigt totalpris för en transport får man först när man har rätt förpackning och godset kommer fram utan skador.

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›