Miljö

Det finns bara ett jordklot och det är ömtåligt. Därmed måste vi ta ansvar för miljöpåverkan och skapa hållbara lösningar.

Vi jobbar kontinuerligt med att utvärdera alla våra samarbetspartners och vi försöker se till att våra kunder blir miljömedvetna och kan göra aktiva miljöval.

Alla transporter med motorfordon medför utsläpp men det är skillnad på olika fordon och det finns mycket man kan göra för att kompensera den miljöbelastning som sker.

Alla kunder får statistik på hur stor del av transporterna som är klimatkompenserade.

Alla paketsändningar med UPS är klimatkompenserade på Fraktus bekostnad. Det kostar alltså ingenting för dig som kund att göra skillnad för miljön när det gäller dina pakettransporter över hela världen.

Om du har några frågor om miljö kan du kontakta vår miljöansvarige Peter Wemming (peter.wemming@fraktus.se) eller fylla i uppgifterna nedan för att ta del av mer information om vad vi kan göra för dig och din verksamhet.

Vill du veta mer?

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›