Logistikanalys

Vi vill gärna förstå vilket transportbehov som verkligen finns i grunden. Därför har vi många frågor och vi försöker lyssna på flera personer i er organisation.

Den befintliga logistiklösningen kan vara bra men det finns ofta alternativ som aldrig har diskuterats. Vill slutkunden ha pall eller paket? Är de olika godsen volymgods eller ej stapelbara gods och finns det någon som kan debitera för volym även om godset inte är stapelbart? En logistikanalys utnyttjar det externa perspektivet och ger er en bra översyn.

Det är inte bara det direkta transportpriset som är viktigt. Många saker tar tid och kostar därmed pengar indirekt: offerthantering, transportbokning, godssökning och fakturauppföljning. Dessutom kan upphämtningstider och transittider vara helt avgörande för att optimera logistiklösningen och lönsamheten.

Vi tittar även på transporter från leverantörer och internlogistik. Genom att köpa varor utan frakt kan man få bättre kontroll på både produktpriser och inkommande transporter. Man kan spara stora pengar med en internlogistik som är optimerad.

Vår logistikanalys försöker fånga upp alla aspekter av frakt och transportadministration. Analysen är ofta kostnadsfri och vi gör den för att ta fram relevanta och långsiktiga lösningar. Fördelen för oss är att vi får nöjda kunder från start då vi levererar det som verkligen behövs.

Fraktus är en löpande logistikresurs snarare än en logistikkonsult. Vi analyserar vid transportupphandling och vid andra förändringar men vi hjälper också till med systemstöd och löpande rådgivning.

Logistikanalys

  • Transportbehov

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›