Frakt

Pakettransport

En pakettransport kan utföras på så många olika sätt.

För det första så definieras paket ofta som kartonger upp till ca 30-35kg. Men en del transportbolag hanterar enskilda kartonger/paket på upp till 70kg. Det kan vara en betydande skillnad i pris och utförande.

För det andra så är det avgörande om mottagaren är ett företag eller en privatperson. Företag är vana mottagare och de finns oftast på plats under kontorstider varje dag i veckan. När det gäller privatpersoner så är det annorlunda vilket gör att utlämningsställen kan vara ett bra alternativ. Kanske kan avisering undvika en del problem. Om det gäller e-handel så bör man kunna erbjuda leveransalternativ och vara väldigt tydlig så att förväntningarna är korrekta.

För det tredje så finns det många olika tjänster, speciellt om det är internationella transporter. Snabba alternativ med tidsgaranti och billigare alternativ som fortfarande kan vara relativt snabba.

Vi hjälper dig att boka rätt pakettransport. Inrikes och utrikes. Ring 08-515 143 10!

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›