Våra tjänster

EN BRA LOGISTIKLÖSNING SKA TA HÄNSYN TILL MÅNGA SAKER. DET ÄR DÄRFÖR VI HJÄLPER TILL MED MER ÄN BARA FRAKTER.

Verkligheten handlar om så mycket mer än ett fraktavtal. Det är många saker som har stor betydelse för verksamheten. Vi vet.

Upphämtningstiderna ska passa verksamheten så att sändningarna ska komma fram enligt krav och förväntningar. Samtidigt ska priserna vara förutsägbara och så låga som möjligt men inte på bekostnad av att godset kommer fram vid fel tid eller blir skadat.

De som bokar transporterna är ofta ute efter ett enkelt bokningssystem, tillgång till frakthandlingar oavsett vem man bokar med och gärna ett pris att lämna vidare till en projektansvarig eller någon annan.

De som levererar ut gods och lastar vill veta vem man ska lämna ut godset till och när de beräknas komma. Sedan vill man förmodligen rapportera vidare så att t ex lagerpersonalen kan justera lagersaldo och ansvarig säljare kan informera mottagaren.

De som är kundansvariga behöver ofta veta var sändningarna är för att kunna ge uppdaterad information. Om det är enkla frågor vill man ha snabba svar utan att behöva fråga någon. Om man råkar ut för avvikelser vill man snabbt få tag på någon som kan hjälpa till.

De som är ekonomiskt ansvariga vill ofta beräkna förväntad lönsamhet på olika produkter levererade till kunder i olika delar av världen. Sedan vill man göra uppföljningar för att se lönsamhet på olika produkter, projekt och kunder. För att att göra detta smidigt vill man ha enkla fakturaunderlag.

En bra logistiklösning tar hänsyn till alla befintliga behov och kan anpassas till nya behov.

Ring Fraktus på 08-515 143 10 för att få en bra logistiklösning!

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›