Nyheter

Viktig information till våra kunder!

Viktig information till våra kunder!

Fredagen den 19/5 är sista dagen för den gamla inloggningen. Därefter kommer all inloggning att ske via ”Mina sidor”. Där kan du även se fakturor och beräkna fraktpriser.

Hör av dig till vår kundservice på 08-51514310 eller kundservice@fraktus.se om du har frågor eller behöver hjälp med den nya inloggningen.

Ett system, en faktura, en kundsupport – därför valde Gigasense att samarbeta med Fraktus

Gigasense är en global aktör med tio anställda baserat i Åkersberga utanför Stockholm. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför högkvalitativa säkerhetsprodukter för lyft- och kranindustrin.
– För oss är det oerhört fördelaktigt med en aktör som bevakar marknaden åt oss, säger Henrik Westén, inköps- och kvalitetsansvarig Gigasense.

Läs mer om hur Fraktus hjälper Gigasense »

Dryck STHLM valde Fraktus som helhetsleverantör

Företaget Dryck STHLM importerar och säljer alkoholfria drycker till bland annat Systembolaget, restauranger, barer, caféer och tar nu även steget mot dagligvaruhandeln. Deras känsliga glasflaskor fraktas ofta långa vägar genom Europa. 
– Att hitta ett pålitligt fraktbolag var avgörande för vår verksamhet. För vår del går allting genom Fraktus sedan nästan sex år tillbaka och det är vi väldigt nöjda med, säger David Lagnetoft, grundare och vd på Dryck STHLM.

Läs hela intervjun med David Lagnetoft här »

Sista inlämningsdatum för DHL med leverans innan julafton

Om du vill att din sändning ska komma fram till din mottagare innan julafton bör du ta hänsyn till sista inlämningsdatumen nedan;
DHL SERVICE POINT Inrikes Tisdag 20/12*
DHL PARCEL CONNECT Finland, Baltikum, Danmark Fredag 16/12
DHL PARCEL CONNECT Övriga länder (exkl Norge) Onsdag 14/12
DHL HOME DELIVERY, DHL STYCKE, DHL PALL & DHL PAKET Fredag 16/12
*Till vissa orter gäller längre leveranstid. Se tidtabell.

Snart är det december med allt vad det innebär

Veckorna före jul brukar vara hektiska och kapaciteten hos transportbolagen är begränsad. Var ute i god tid för att undvika onödiga förseningar. Det är fortfarande problem i Göteborgs hamn även om det blir bättre och bättre. Även vädret kan påverka dagarna fram till jul så det är mycket att ta hänsyn till.

Mina sidor

Mina sidor med nya funktionerna Fraktkalkylator och Fakturor lanserades 17/11. Som alltid med nya applikationer som baseras på många inmatningar och massvis med beräkningar så tar det lite tid att hitta alla avvikelser. Med er hjälp hoppas vi kunna göra detta så fort som möjligt. Vidare utveckling är redan planerad.

Fraktus bokningsportal får ny layout

Måndag morgon 17/10 ca kl 8-9 så planerar vi att lansera den nya layouten på bokningsportalen. Alla funktioner som finns idag ska finnas kvar men det finns lite nytt och mer kommer att lanseras löpande fram till årsskiftet.

E-handeln tar fart

Tjänsterna för att boka frakt till privatpersoner lanseras i snabb takt och inom kort kommer vi att ha riktigt bra och anpassade transportalternativ till flera viktiga exportländer som t ex Norge, England, Tyskland och Finland. Integration mot webbshop eller affärssystem är möjligt (läs mer på https://fraktus.se/vara-tjanster/e-handel/).

Nytt i bokningsportalen

Nu går det att boka import med TNT direkt i bokningsportalen. Det är ett utmärkt alternativ för styckegods. En annan nyhet är att vi har nya samarbetspartners för bud och expressfrakt i Norden.

Kontakta oss eller fyll i formuläret för offert!

1Vad?
2Var?
3Vem?

Bli kund och börja boka frakt. Fyll i formuläret eller ring 08-515 143 10 så hjälper vi dig! Vi tar fram bra transportalternativ som du själv bokar enkelt och tryggt med ramavtal.Nästa ›

‹ FöregåendeNästa ›